Pazartesi, Eylül 16, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
Ana SayfaTarım HaberleriGENEL MÜDÜRÜMÜZ GÜLDAL: GÜNLÜK ALIM KAPASİTEMİZ 160 BİN TONA ULAŞTI

GENEL MÜDÜRÜMÜZ GÜLDAL: GÜNLÜK ALIM KAPASİTEMİZ 160 BİN TONA ULAŞTI

TMO’nun günlük hububat alımında kapasitesinin 160 bin tona ulaştığını kaydeden Genel Müdürümüz GÜLDAL, “TMO’ya arz edilen bütün ürünü yeni randevular açarak alıyoruz.” dedi.

Bakanlığımızca düzenlenen ve Bakanımız Sayın İbrahim YUMAKLI’nın İl Tarım ve Orman Müdürleri ile bir araya geldiği toplantı, MEB Mehmet Akif Ersoy Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Bakanımız YUMAKLI, Bakanlığımızın önümüzdeki dönemde izleyeceği politikalara ilişkin bilgiler aktararak, ilk ağızdan talimatlarını İl Tarım ve Orman Müdürlerine verdi. Konuşması sonrasında bir de değerlendirme yapan Bakanımız, “İl Tarım ve Orman Müdürlerimizle Bakanlığımızda bir araya geldik. Sektörümüzün gücünü ve potansiyelini her geçen gün daha da artırmak için tüm teşkilatımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. Üreticilerimizin her daim yanında olacağız.” ifadelerini kullandı.

Toplantının devamında Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Ahmet GÜLDAL’da Kurumumuz faaliyetlerine ilişkin bir bilgilendirme sunumu yaptı.  Sunumunda, TMO randevu sistemi ve alım faaliyetleri başta olmak üzere Kurumumuzun yürütmekte olduğu iş ve işlemleri detaylarıyla paylaşan Genel Müdürümüz GÜLDAL, hububat hasadının yoğunlaşarak devam ettiği aktardı. GÜLDAL, “Günlük alım kapasitemiz 160 bin tona ulaştı. TMO’ya arz edilen bütün ürünü yeni randevular açarak alıyoruz. İl Müdürlerimizin TMO ekipleri ve üretici temsilcileriyle koordine olmaları, üreticilerimizin doğru bilgilendirilmesi bakımından katkıları bizim için çok önemlidir. ” dedi.

İlgili Haberler

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_img

Popüler Haberler

Sponsorlu içerik

Son Yorumlar